Alice de Vos

Ik ben opgeleid als psycholoog. Na 3 jaar bouwkunde te hebben gestudeerd aan de TU in Delft maakte ik de stap naar mijn hart en ging ik Psychologie studeren. Na omzwervingen door Sri Lanka, Australië en Indonesië, via werk in de horeca, de thuiszorg, het organisatieadvies en de kinderopvang en dankzij meditatie en yoga verbond ik me met mijn passie voor het begeleiden van individuen, groepen en organisaties naar bewust zijn. Ik geniet van het steeds contact maken met verschillende mensen en het samen ervaren van wat er is. In de begeleiding die ik geef gebruik ik wat er in het moment gebeurt en benoem dit. Dit doe ik door lichaamswerk, stilte en visualisaties.

Ik heb de driejarige opleiding bij het ITIP, school voor leven en werk, gevolgd. Bij BO4Sailing organiseer ik samen met mijn partner, Bob Le Large, bijzondere zeilreizen op de Middellandse Zee.

Ik breng rust en sta open voor alles wat er is. Ik heb een scherpe blik en zeg wat ik zie. Ik vind mensen mooi om het lieve, kwetsbare én het onvolmaakte, rauwe. Anderen helpen mij verbinding te houden met die beide aspecten in mezelf.

Ik ben lid van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP)