Mindfulness

Druk? Altijd bezig? Zou je wel eens wat meer tijd willen hebben voor jezelf? Dat kan met mindfulness. Mindfulness is het leren hebben van meer aandacht bij de dingen die je doet. Bewuster worden dus. Bewuster van de dingen om je heen, wat je voelt, wat je denkt en wat je doet.

In een zeilreis komen een heerlijk ontspannen vakantie en een cursus mindfulness samen. Terwijl je van prachtige plek naar heerlijk eiland zeilt, werken we samen aan meer bewustzijn.

Samen met anderen ervaar je op deze vakantie alles net een beetje intensiever. Omdat je er meer aandacht aan besteedt. Voel de wind door je haren, het zout op je huid en de verkoeling van het water. 3 keer per dag oefenen we met het hebben van aandacht en krijg je meer uitleg over mindfulness.

Doordat je met anderen bent die ook bewuster willen leven, help je elkaar te leren. De rest van de dag doe je wat je wilt. Je kan, met of zonder anderen, wandelen, mediteren, muziek luisteren, lezen, schrijven, mijmeren, zwemmen en zonnen. Hoe kan je beter bewuster worden dan zo!?

Gun jezelf een vakantie vol echte rust, inspiratie en bijzondere ontmoetingen! Meer over het zeilen op www.bo4sailing.nl

Bel of mail me gerust met vragen over hoe, waar en tarieven: 06-28592078 of alice@effenikshoeve.nl